).
My heart is bleeding.
Anyway...nothing wrong with me, just I hate the red taped things, and now the BKV and MÁV too.
| Started By | Comment | ||
|---|---|---|---|
galagonyacsalitos |
|||
|
I'm writing to a "josh-fan" german girl. She's got beautiful pictures about Josh (from a sort of dutch concert
).
My heart is bleeding. Anyway...nothing wrong with me, just I hate the red taped things, and now the BKV and MÁV too. |
|||
hungarianfan |
|||
|
Whohohooooo!!! I haven't been here lately, but glad to see that this topic is ALIVE!!!!
Girls, we should be grateful - we have two places to come and discuss or views, hopes and dreams about Josh Have a nice evening and a beautiful Tuesday! Hűha! Mostanában nem voltam itt, de jó látni, hogy ez a topik ÉL! Lányok, szerintem mi hálásak lehetünk - van két olyan hely is, ahol összegyűlhetünk, hogy megosszuk a véleményünket, reményeinket és álmainkat Joshról Leyen szép estétek és gyönyörű keddetek! Hajrá magyar rajongók!!!
"Life is too short not to be expressed..."
|
|||
DonnieDarkly |
|||
galagonyacsalitos wrote: ??? yeah, lucky girl...
Mellesleg nyelvtanilag tökéletes a fenti három mondat, csak hogy tudd.
...we all have wings, but
some of us
don't know why... (INXS)
... i n a w o r l d f u l l o f p e o p l e o n l y s o m e w a n t t o fly, i s n ' t t h a t CRAZY...? (Seal) ![]() ~ INDODA ESEBE NZELA UNKULUNKULU ~The man who works for God ~ ~ IKAMALAKE USIFISO ~ His name is Hope ~ ~PROUD SUPPORTER OF RAISE 27 and ALL THINGS JOSH~ INSOMNIA'S ART HELP GROBIES IN NEED ______________________________________ My Josh-fiction & art: www.noondarkly.com (tags: Josh Groban) |
|||
DonnieDarkly |
|||
hungarianfan wrote: Yes, I have the domain name... I should start (really start) working on the website......
some of us
don't know why... (INXS)
... i n a w o r l d f u l l o f p e o p l e o n l y s o m e w a n t t o fly, i s n ' t t h a t CRAZY...? (Seal) ![]() ~ INDODA ESEBE NZELA UNKULUNKULU ~The man who works for God ~ ~ IKAMALAKE USIFISO ~ His name is Hope ~ ~PROUD SUPPORTER OF RAISE 27 and ALL THINGS JOSH~ INSOMNIA'S ART HELP GROBIES IN NEED ______________________________________ My Josh-fiction & art: www.noondarkly.com (tags: Josh Groban) |
|||
galagonyacsalitos |
|||
|
Eszter a yuku-team-et leszámítva Te vagy az első itt (mármint nálam és ott! Azt hiszem aláírást váltok.
Kriszti design! Kriszti design! Kriszti design!
|
|||
hungarianfan |
|||
|
Maybe we should move here
The Hungarian forum is dying... Just for me?
Or do you have the same problem with it? I posted 30 minutes ago, but I can't see...
Yeah, Kriszti, we need you to work on the website
It happened to me that I had typed joshgroban.HU and nothing appeared... I couldn't imagine that we will create this website...
I'm sure Josh will notice that Hungary has a website about him and we are waiting for him to come patiently... or unpatiently
Lehet, hogy ide kellene költöznünk, a Zsenyás fórum nekem haldoklik... Csak nekem? Vagy másnak is rosszalkodott? Kb. fél órája küldtem hsz-t, de nem látszik
Kriszti, szükségünk van Rád, hogy ügyködj a honlapon. De nem akarok nyomást helyezni Rád
Néhányszor előfordult velem, hogy véletlenül joshgroban.HU-t gépeltem be a keresőbe. Semmi nem jelent meg. Akkor még el sem tudtam képzelni, hogy mi fogjuk létrehozni a weblapot
Biztos vagyok benne, hogy Josh észreveszi, hogy Magyarországon van honlap Róla/Neki és azt is, hogy türelmesen várjuk, hogy jöjjön... vagy kevésbé türelmesen...
|
|||
Mindlevery |
|||
|
|||
hungarianfan |
|||
|
Oh my...!!!! These pics absolutely describe how we ALL feel.
Thank you sooooo much!!!! You are talented. Please, don't stop posting!!!! I am just amazed! Not only because of the graphics, but of the idea itself! Hűhaaaaa! Ezek a képek abszolút kifejezik, hogy érzünk mi mindnyájan. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönjük!!!!!! És nagyon tehetséges vagy! Léccci, küldjél továbbra is ilyeneket. Én el vagyok ájulva tőlük... És nemcsak maguktól a rajzoktól, hanem már az ötlettől is!!!!
|
|||
ndyanna |
|||
|
I'll be there, too! Count on me! Romania is in the neighbourhood....
What a BREATHTAKING VOICE!
Josh Groban could sing a grocery list and it would still sound beautiful! RESPECT for Mr. Josh Groban! JGV - ID #002, inhabitant of the old Grobie Ranch and sister to those wonderful people living there, too! |
|||
hungarianfan |
h | ||
|
Hey ndyanna,
we need you and all the Romanian fans, too! It would be great to have you here at a Josh concert, wouldn't it?
|
|||
galagonyacsalitos |
|||
|
TIMI, A MŰVED ISZONYAT JÓ!!
|
|||
Mindlevery |
|||
Kösziiiii!!! Öööö...tudom, hogy ez nem az a topic, és bocs a "kisiklásért", de szeretnék két példányt rendelni az Awake Live DVD-ből, csak nem merek...Viszik az itthoni DVD lejátszók? Ti mit tudtok róla??? ![]() A webáruházban azt írják, hogy régiókód 1 vagy 0, de ezekről nem sok mindent
tudok...
|
|||
galagonyacsalitos |
|||
|
Eszter kezdte intézni az Awake DVD rendeléseket. Szerintem nyugodtan merjél, hátha beleférsz az időbe!
(Bár, nem tudom, hogy hol tart az ügy. )
A régiókódokról Kriszti magyarázta el, hogy micsoda, de rátaláltam erre az interneten: "A régiókódok teljesen független a védelmi kódolástól, azokat pusztán a filmipar igényeinek kielégítésére vezették be; segítségükkel az egyes lemezek egy-egy adott területhez rendelhetőek, és azokat csak a megfelelő berendezések képesek lejátszani. Ezzel megoldható, hogy a különböző földrajzi területeken a filmek kibocsátási dátumai eltérjenek: hiába bocsájtották ki például a filmet DVD-n Kanadában, attól azt még Japánban - megfelelő eszköz híján - nem fogják tudni megnézni. Ezen elv alapján egy film például kiadható DVD-n Kanadában még akkor is, ha Japánban még a mozikba sem került, hiszen még így sem fenyeget az a veszély, hogy a japánok előbb nézhetnék meg DVD-n a filmet, mint moziban. A forgalomban lévő DVD-lejátszók - a specifikáció szerint - csak olyan lemezt játszhat le, melyen be van állítva régiókód; számos olyan példány is kapható kereskedelmi forgalomban, amely ezt figyelmen kívül hagyja és bármilyen lemez lejátszására alkalmas ("régiófüggetlen" vagy "régiómentes" lejátszók). A régiók a következők:
A 0-s régió valójában nem jelöl ki régiót, csupán azt jelenti, hogy bármely lejátszóban játszhatók."
|
|||
galagonyacsalitos |
|||
|
Juppijéé!
Kriszti volt a Chess-en! És Csók is volt! És a boldogságtól most széthúzott szájjal vigyorgok!
Puszi és ölelés annak, aki erre jár!
|
|||
DonnieDarkly |
|||
|
Höhö. A csókot természetesen, és sajnos, nem ÉN kaptam... hanem az a büdös mázlista Idina Menzel!!!!!!!
Josh-unk hangja fergeteges volt... és most már NAGYON IDEJE, HOGY ERREFELÉ IS JÖJJÖN KONCERTRE!!!!!!
some of us
don't know why... (INXS)
|||
galagonyacsalitos |
|||
|
hát ez van!
De még kaphatsz tőle.
Most olvastam a magyar fórumon -Kata írta- hogy ittHun vagy. Szia!
|
|||
galagonyacsalitos |
|||
|
Azért idebiggyeztem ezt a hírt.
Mert ha jól számolom, ez az első olyan felmerült eset, hogy Josh magyar program-palettán szerepel.
Íme: Events OTHER ACTIVITY "Naturally Youth" 12. Pécsi Nemzetközi Kultúrhét / 12th International Cultural Week in PécsLocation: n/a City: Pécs Country: Hungary Start date: 17.07.2008 End date: 27.07.2008 Languages of the activities: English, Hungarian Organisation / organizer: SIEN Nemzetközi Diákcseréért Alapítvány eMail: tarrosy@icwip.hu Website: www.icwip.hu Description: Hungarian: • A szervezői központ, valamint a szervezők, a kísérő csapat és a résztvevő fiatalok közös szálláshelye a program alatt (2008. július 17-27.) a Pécsi Tudományegyetem Universitas Kollégiuma lesz. • A konferencia-előadásokat a Pécsi Tudományegyetem Állami- és Jogtudományi, valamint Közgazdaságtudományi Karainak épületében tervezzük. Tervezett előadóink között szerepel: Pat Cox, az European Movement elnöke, Anarfi Asamoa Baah, a WHO helyettes főtitkára, Al Gore, korábbi amerikai alelnök, később elnök-jelölt, Josh Groban, segélytevékenységéért is elismert énekes, Wangari Matthai, Nobel-békedíjas aktivista. A video-konferencia modern technikáját felhasználva tervezünk előadást Jane Goodall-lal és Kofi Annan-nal (akinek a korábbi ENSZ tanácsosa, Ferdinand Mayrhofel-Grünbühel a 2007-es ICWiP előadója volt). Az előadások minden érdeklődő számára nyitottak. A workshopok vezetésére ifjúsággal valamint környezettudatossággal foglalkozó szervezetek képviselőit hívjuk meg, így például: Környezetünkért Közalapítvány, Keret Egyesület Győr, Greenpeace Pécsi Csoportja, Egy Hajóban Alapítvány, Zöld-Híd Alapítvány. A kerekasztal-beszélgetésekre a régió városi-, kisebbségi-, és civil szervezeteinek képviselőit várjuk. |
|||
DonnieDarkly |
|||
|
...az...
na, nem baj, egy napon ez meg valodi hir lesz
some of us
don't know why... (INXS)
|||
DonnieDarkly |
|||
|
Bumping...
Felhozom a topikot. Csak hogy legyen szem előtt.
some of us
don't know why... (INXS)
|||
galagonyacsalitos |
name day | ||
|
ez egy jó ötlet. |
|||